24-uurs slotenmaker in Limburg

We werken in de regio Limburg. Heeft u uw sleutel verloren hebben? Of u hebt ons nodig voor uw auto? Iin maximaal 45 minuten zijn wij bij u. Vervolgens openen wij de deur, plaatsen eventueel nieuwe sloten en maken eventueel een extra set sleutels bij. Dit alles zonder schade en voor een scherpe prijs. Tevens openen wij kluizen.

Buitengesloten worden is altijd een onaangename ervaring Of het nu komt door een kapot slot, een afgebroken sleutel of een dichtgevallen deur. Is de deur dichtgevallen? Wij openen de deur zonder sleutel.

Als u geen reservesleutel bij de hand hebt, of als het slot door slijtage of resten van de sleutel helemaal niet meer te gebruiken is, kan het nog een flinke klus worden om uw huis weer binnen te komen. Door een 24-uurs slotenmaker in Limburg in te huren kun je dit voorkomen.

Voor het monteren van nieuwe sloten bijvoorbeeld nieuwe slot voordeur of binnendeuren bent u bij ons aan het juiste adres. Wij plaatsen zo snel mogelijk nieuwe sloten wanneer uw oude slot onherstelbaar beschadigd is.

Wilt u preventief de veiligheid van uw woning onder de loep wil nemen? Wij komen langs en lopen geheel vrijblijvend samen met u de huidige situatie door. Vervolgens kunnen wij een beveiligingsplan voor u opstellen, waarbij u zich veilig thuis voelt.
Wij werken met diverse soorten sloten en veiligheidscilinders van Wilka, Iseo, Keso, Lips, Bks en Abus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *